Rel rond Ronaldo in Italië, Portugese ster reageert: Dat is een leugen

Rel rond Ronaldo in Italië, Portugese ster reageert: "Dat is een leugen"

Gepubliceerd: zaterdag 17 oktober 2020 om 07:58za 17-10-2020 om 07:58

Cristiano Ronaldo rekent af met de 'leugen' van Vincenzo Spadafora, de Italiaanse minister van sport. Die beschuldigde de Portugese ster van Juventus ervan de coronaregels te hebben geschonden.

"Ik heb het protocol nooit overtreden", zegt Ronaldo via sociale media. "Iemand hier in Italië, wiens naam ik niet zal noemen, heeft gezegd dat ik dat wel heb gedaan. Dat is simpelweg een leugen." Volgens Spadafora heeft de 35-jarige aanvaller twee keer de coronaregels genegeerd. Dat zei hij donderdag desgevraagd. Het Openbaar Ministerie in Italië is daarvan op de hoogte gebracht.

Ronaldo reisde vorige week af naar het Portugese elftal, maar selectie en staf van Juventus dienden op dat moment nog in quarantaine te blijven nadat twee begeleiders van de Italiaanse kampioen positief hadden getest op het coronavirus. Dinsdag werd bekend dat ook Ronaldo besmet is.

De Juventus-ster keerde met een ambulancevlucht terug naar Turijn. "Ik zet mijn quarantaine thuis voort. Ik ben alleen, mijn gezin zit op een andere verdieping. We komen niet met elkaar in contact. Zo zal het de komende tien dagen waarschijnlijk blijven."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws