'Ronaldo en vier Juve-ploeggenoten negeren quarantaine en verlaten hotel'

'Ronaldo en vier Juve-ploeggenoten negeren quarantaine en verlaten hotel'

Gepubliceerd: woensdag 7 oktober 2020 om 13:37wo 07-10-2020 om 13:37

Cristiano Ronaldo heeft de geldende quarantainemaatregelen in Italië geschonden. De Portugese aanvaller vertrok te vroeg uit het hotel waar Juventus verblijft. Hij had moeten wachten tot alle testuitslagen binnen waren, maar ging al naar de nationale ploeg.

Naast Ronaldo gingen ook Paulo Dybala, Juan Cuadrado, Danilo en Rodrigo Bentancur weg zonder hun testuitslagen af te wachten. Die zouden woensdag of uiterlijk donderdag binnen moeten komen. Volgens diverse Italiaanse media, zoals Il Messaggero, zullen de gezondheidsautoriteiten van Turijn het vroegtijdig vertrek van het vijftal aangeven bij het gerecht.

Zaterdag werden er twee coronagevallen vastgesteld binnen de club en gingen spelers en staf van Juventus in quarantaine in een hotel. De club kan nog steeds trainen en wedstrijden spelen, maar spelers en staf mogen verder niet in contact komen met de buitenwereld. De overige spelers van La Vecchia Signora die naar hun nationale teams gaan vertrekken als hun test negatief is gebleken.

Portugal speelt woensdagavond al een vriendschappelijke interland tegen Spanje en daar wilde Ronaldo dus graag bij zijn. Verder treffen de Portugezen in het kader van de Nations League ook Frankrijk en Zweden nog.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws