LIVE-discussie: Van der Water in genade aangenomen, RKC wil van hatelijke nul af

LIVE-discussie: Van der Water in genade aangenomen, RKC wil van hatelijke nul af

Gepubliceerd: zaterdag 17 oktober 2020 om 18:02za 17-10-2020 om 18:02

RKC Waalwijk gaat zaterdagavond in Almelo op zoek naar de eerste punten van dit seizoen. De Brabanders kwamen voor de interlandpauze niet in actie door een corona-uitbraak in de selectie en dus is het al drie weken geleden dat de ploeg van trainer Fred Grim voor het laatst in actie kwam.

RKC speelt een uitwedstrijd bij Heracles, op dit moment de nummer twaalf van de ranglijst. De ploeg uit Almelo speelt nog altijd zonder eerste keeper Janis Blaswich. Hij wordt, net zoals in de afgelopen wedstrijden, vervangen door Michael Brouwer. Voorin is er weer een basisplaats voor Silvester van der Water, die na een roerige transferperiode toch bij Heracles bleef. Ook Noah Fadiga mag vanaf het begin starten. Hij speelt als rechtsback.

Fred Grim, oefenmeester van de Waalwijkers, kan nog niet beschikken over Richard van der Venne. De aanvallende middenvelder ligt er al een tijdje uit met rugproblemen en dus spelen Anas Tahiri, Vurnon Anita en nieuweling Nicolás Olsak op de middelste linie. Voorin is er nog geen plaats voor Ola John. Cyril Ngonge en Sylla Sow bemannen de zijkanten, maar John zou wel in kunnen vallen. 

De opstellingen:

Heracles: Brouwer; Fadiga, Pröpper, Knoester, Hardeveld; Kiomourtzoglou, Bijleveld, Vloet; Van der Water, Bakis, Burgzorg.

RKC Waalwijk: Lamprou; Bakari, Meulensteen, Wouters, Touba; Tahiri, Anita, Olsak; Ngonge, Damascan, Sow.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws