Slot: Ik heb helemaal geen zin om mijn mening daarover te geven

Slot: "Ik heb helemaal geen zin om mijn mening daarover te geven"

Gepubliceerd: zaterdag 17 oktober 2020 om 23:27za 17-10-2020 om 23:27

Laatste update: zaterdag 17 oktober 2020 om 23:35za 17-10-2020 om 23:35

Arne Slot was na afloop van de wedstrijd tussen AZ en VVV-Venlo (2-2) niet te spreken over zijn ploeg. De Alkmaarders gaven, mede door een rode kaart van Jonas Svensson, een 2-0 voorsprong uit handen en hebben dit seizoen nog geen Eredivisie-wedstrijd gewonnen.

Slot reageerde voor de camera van FOX Sports op de overtreding van Svensson, die resulteerde in de rode kaart. Hij hield zijn kaarten echter tegen de borst. "Ik heb helemaal geen zin om mijn mening daarover te geven."

De AZ-trainer vond wel dat Svensson scheidsrechter Christiaan Bax een reden gaf om een rode kaart te trekken. "Het is gewoon een stomme overtreding. Je staat met 2-0 voor. Dan moet je zo'n tackle niet inzetten. Als hij er geel voor geeft, had de VAR dat niet teruggedraaid. Maar goed, hij geeft rood en dat gaat ook niet ongedaan gemaakt worden."

AZ gaf tegen VVV opnieuw een voorsprong weg en staat na vier wedstrijden op vier punten. Slot was echter wél te spreken over het voetbal van de Alkmaarders. "Ik denk dat we zowel tegen Sparta als vandaag heel erg goed gevoetbald hebben. Goed voetballen is alleen niet genoeg voor een overwinning op dit moment."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws