Felle Koeman over verbaal Getafe-geweld: Totaal geen respect voor me

Felle Koeman over verbaal Getafe-geweld: "Totaal geen respect voor me"

Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020 om 00:15zo 18-10-2020 om 00:15

De druiven waren zuur voor Ronald Koeman, na zijn eerste officiële nederlaag als trainer van FC Barcelona. Na afloop van de uitwedstrijd tegen Getafe richtte Koeman zijn pijlen op Allan Nyom, de rechtermiddenvelder van de gastheren.

De zeventienvoudig international van Kameroen had Koeman verbaal bejegend, liet de Barça-trainer direct na afloop weten aan de Spaanse pers. "Hij heeft tot twee, drie keer toe hele lelijke dingen tegen mij gezegd", aldus de Barça-trainer, die collega José Bordalás aansprak op het gedrag van zijn speler. "Ik heb hem verteld dat de speler totaal geen respect voor me had en dat hij (Nyom, red.) daarop aangesproken moest worden."

Koeman ergerde zich aan meer zaken: de wedstrijd werd beslist door een strafschop en de arbitrage moest het ontgelden. "Ik vraag me af of er wel een VAR was", sneerde de ex-bondscoach. "Er werden constant overtredingen gemaakt en we konden geen moment in ons ritme komen. De arbitrage heeft het tempo uit de wedstrijd gehaald en we kwamen nauwelijks tot kansen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws