Geen buitenland, maar terugkeer in Tilburg: 'Dit voelde wel als de beste optie'

Geen buitenland, maar terugkeer in Tilburg: 'Dit voelde wel als de beste optie'

Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020 om 07:51zo 18-10-2020 om 07:51

Jan-Arie van der Heijden had op dit moment graag in het buitenland gespeeld, maar was zaterdagavond actief voor Willem II in de met 3-0 verloren thuiswedstrijd tegen FC Twente. Dat zit de verdediger annex middenvelder niet dwars.

Na het aflopen van zijn contract bij Feyenoord was Van der Heijden eerlijk over zijn ambitie. "Ik wilde het liefst naar het buitenland, maar ik ben blij om hier nu te zijn", zegt hij tegenover FOX Sports. "Je weegt uiteindelijk plussen en minnen tegen elkaar af en dit voelde als de beste optie. Hopelijk kan ik mijn steentje bijdragen aan een mooi seizoen voor Willem II. Ik denk dat er een goede selectie staat als iedereen fit is."

De Leidenaar keerde met een invalbeurt tegen FC Twente terug in het Koning Willem II Stadion, waar hij eerder al actief was tussen 2009 en 2011. "Voor mezelf ben ik blij dat ik minuten heb kunnen maken na lang zonder club te hebben gezeten. Ik heb natuurlijk hard getraind voor mezelf, maar iedere voetballer weet dat dat niet makkelijk is omdat je dan niet in duels komt. Daar heb je ritme voor nodig."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws