Debutant Martins Indi schrikt van AZ: 'Gelatenheid, dat kan ik niet verklaren'

Debutant Martins Indi schrikt van AZ: 'Gelatenheid, dat kan ik niet verklaren'

Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020 om 08:16zo 18-10-2020 om 08:16

Bruno Martins Indi beleefde zaterdagavond een debuut om snel te vergeten bij AZ. De verdediger maakte lang een ontzettend goede indruk, maar veroorzaakte vlak voor tijd een strafschop waaruit VVV-Venlo op 2-2 kon komen.

Martins Indi hield het shirt van Giorgos Giakoumakis vast, die snel naar de grond ging en daarmee een penalty versierde voor de Limburgers. "Voetbal is een contact sport en je móét contact maken", legt de verdediger na de wedstrijd uit tegenover De Telegraaf. "Het was gewoon een duel waarin hij begon met vasthouden. Maar oké, hij krijgt hem. Goed voor hem, lullig voor mij. Maar de VAR heeft het toch ook bekeken?"

De linksbenige stopper werd op deadline day aan de AZ-selectie toegevoegd en maakte de eerdere wedstrijden waarin de Alkmaarders punten lieten liggen dus niet mee. Toch kon hij merken dat zijn ploeg niet in goeden doen is. "Ik voelde een stukje gelatenheid en dat kon ik niet verklaren. Het is duidelijk dat de voorgaande duels niet goed zijn geweest voor het zelfvertrouwen. De competitiestart is niet wat we gehoopt hadden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws