Ajax wordt kansloos geacht na 'bijna perfecte wedstrijd' van Liverpool

Ajax wordt kansloos geacht na 'bijna perfecte wedstrijd' van Liverpool

Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020 om 11:16zo 18-10-2020 om 11:16

Sander Westerveld dicht Ajax weinig kansen toe in de Champions League-wedstrijd tegen Liverpool van woensdag. Volgens de oud-doelman van The Reds is het kwaliteitsverschil simpelweg te groot.

"Ik denk dat Ajax kansloos is", steekt Westerveld van wal in de talkshow van Voetbal International. Hij ziet dat de Amsterdammers veel steunpilaren zijn kwijtgeraakt. "Met Ziyech, Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt had je een elftal dat 'stond'. Ze speelden goed."

"Als je ziet hoe ze uit bij Real Madrid speelden... Ze hadden schijt aan alles", vervolgt Westerveld. "Of het nu thuis was of in het Bernabéu, ze speelden volgens de Ajax-stijl." Inmiddels zijn spelers als Ziyech, De Ligt, De Jong, Van de Beek en Schöne vertrokken. "Er valt toch wel heel veel kwaliteit weg in de laatste seizoenen met al die jongens die verkocht zijn."

"En ik vind Liverpool op dit moment één van de beste drie clubs ter wereld. Ook zonder Van Dijk, Gomez en Matip. Als je het niveau zag tegen Everton, dan wordt het heel erg lastig voor Ajax. Ze domineerden en speelden bijna een perfecte wedstrijd", voorspelt de zesvoudig international.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws