'Het is geen crisis, het is alleen te bizar voor woorden dat we verliezen'

'Het is geen crisis, het is alleen te bizar voor woorden dat we verliezen'

Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020 om 12:45zo 18-10-2020 om 12:45

Bij Heracles Almelo likt men de wonden na de onverwachte thuisnederlaag tegen RKC Waalwijk (0-1). Silvester van der Water noemt het 'te bizar voor woorden'.

Heracles kreeg voldoende kansen, maar RKC trok door een doelpunt van Saïd Bakari aan het langste eind. "We hebben een prima team staan, maak je geen zorgen om ons, dit gaat echt goed komen. We willen allemaal te graag die eindpass geven, daar moeten we mee aan de slag", aldus Van der Water tegenover TC/Tubantia. "Het is geen crisis, het is alleen te bizar voor woorden dat we verliezen."

De 24-jarige aanvaller mocht van trainer Frank Wormuth na drie wedstrijden weer in de basiself van Heracles beginnen, nadat hij zich vorige maand met een appje had afgemeld voor het competitieduel met Willem II. "Ik wil het graag achter me laten", reageert Van der Water. "Ik ben blij dat ik weer speel en wil graag laten zien dat ik er weer ben. Wat er is gebeurd, is niet weg. In voetbal is nooit iets weg, maar ik ben nu in het heden en zolang ik voor Heracles speel, speel ik voor Heracles."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws