Stegeman voelt niets bij Götze: Milan is een goede collega, maar dit was niet...

Stegeman voelt niets bij Götze: "Milan is een goede collega, maar dit was niet..."

Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020 om 17:34zo 18-10-2020 om 17:34

Laatste update: zondag 18 oktober 2020 om 17:36zo 18-10-2020 om 17:36

John Stegeman voelt helemaal niets bij de Eredivisie-entree van Mario Götze in het shirt van PSV. De trainer van PEC Zwolle is naar eigen zeggen alleen bezig met zijn eigen team. Het zorgt voor een ongemakkelijk interview met FOX Sports-verslaggever Milan van Dongen.

"Nou John, dat maak je niet wekelijks mee, een wereldkampioen tegenover je", opent Van Dongen. "Dat is mooi hè..", reageert Stegeman onderkoeld. Als Van Dongen oppert dat het 'toch leuk' is, antwoordt de trainer: "Het maakt me helemaal niks uit."

"Het zal wel aan mij liggen", vervolgt Stegeman. "Het is hartstikke mooi dat die jongen in Nederland gaat voetballen, mooi voor het Nederlandse voetbal, maar het maakt mij geen ene klap uit. Jullie verheugen er je wel op? Ik denk dat elke voetballiefhebber zich daarop verheugt, maar ik ben met mijn eigen elftal bezig. Tegen wie we moeten, neem ik ter kennisgeving aan."

In de studio van FOX Sports wordt het interview van Van Dongen met Stegeman nabesproken. Kenneth Perez denkt er het zijne van. "Het ligt niet aan hem, hoor. Milan is een goede collega, maar dit was niet...", neemt de FOX-analist het op voor Stegeman.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws