Perez plaatst vraagtekens bij analyses Ten Hag: 'Begrijp dat nooit zo goed'

Perez plaatst vraagtekens bij analyses Ten Hag: 'Begrijp dat nooit zo goed'

Gepubliceerd: dinsdag 20 oktober 2020 om 00:16di 20-10-2020 om 00:16

FOX Sports-analist Kenneth Perez vindt Erik ten Hag vaak te beschermend voor de spelers van Ajax. Het gebeurt regelmatig dat zijn spelers voor de camera verdedigd worden, ook als ze niet goed hebben gespeeld. Dat mag anders, vindt Perez.

Ook na het duel met sc Heerenveen was Ten Hag vrijwel enkel positief over zijn spelers. "Ik vind hem wel heel erg beschermend voor zijn spelers", zegt Perez bij Voetbalpraat op FOX Sports.

"Hij zegt dat ze het allemaal uitstekend hebben gedaan, maar ik begrijp dat nooit zo goed. Je kunt zeggen dat je tevreden bent, maar dat het de beurt is aan andere spelers. Je hoeft niet per se 'uitstekend' of dat soort superlatieven te gebruiken. Iedereen heeft tegen FC Groningen gezien dat het verre van uitstekend was."

Ten Hag wijzigde zijn elftal tegen Heerenveen flink. Een goed teken, vindt Perez. "Ze werden enigszins wakker, er zat schwung in. Ajax speelde met veel snelheid en speelde de bal ook nog naar de goede kleur. Ik vond Kudus heel frivool en Klaassen heel stabiel. Hij speelt de bal naar de goede kleur. Het is lekker om dat in een elftal te hebben."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Poll

Eens met Perez?

Ja
0%
Nee
0%
(0 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws