'Van Dijk een verlies dat je niet op kan vangen, gaat Liverpool de titel kosten'

'Van Dijk een verlies dat je niet op kan vangen, gaat Liverpool de titel kosten'

Gepubliceerd: dinsdag 20 oktober 2020 om 11:25di 20-10-2020 om 11:25

Laatste update: dinsdag 20 oktober 2020 om 11:33di 20-10-2020 om 11:33

De blessure van Virgil van Dijk is volgens oud-voetballer en analist Tony Cascarino zo’n zware domper voor Liverpool, dat de club de titel wel kan vergeten.

"Het is een verlies dat je niet in vijf minuten kan verklaren als je naar de cijfers kijkt. Goals tegen gekregen, wedstrijden gewonnen en verloren met hém in het team: het is zo’n groot verlies, Van Dijk is onvervangbaar want hij is de beste centrale verdediger van de wereld", begint Cascarino in TalkSport Breakfast.

Het gemist van van Dijk zal op elke plek van het veld zichtbaar zijn gaat Cascarino verder. "Je verliest als Liverpool een uitstekende passer, een goede kopper én een doelpuntenmaker. Alleen Patrick van Aanholt (Crystal Palace, red.) heeft meer doelpunten gemaakt in de Premier League als een verdediger sinds Van Dijk bij Liverpool kwam".

Cascarino ziet het dan ook niet meer goedkomen dit seizoen voor Liverpool. "Het is een enorme klap die ze niet kunnen opvangen. Het gaat Liverpool de titel kosten, ik zie ze die nu niet winnen", besluit de analist zijn verhaal.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Ben jij het eens met Tony Cascarino?

Ja, Van Dijk is onvervangbaar
69%
Nee, Liverpool kan dit verlies wel opvangen
31%
(475 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws