Dreun voor Ajax: Ten Hag bevestigt ontbreken Antony tegen Liverpool

Dreun voor Ajax: Ten Hag bevestigt ontbreken Antony tegen Liverpool

Gepubliceerd: dinsdag 20 oktober 2020 om 15:27di 20-10-2020 om 15:27

Laatste update: dinsdag 20 oktober 2020 om 15:35di 20-10-2020 om 15:35

Een grote domper voor Ajax in aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Liverpool: Erik ten Hag kan tegen de Premier League-kampioen geen beroep doen op Antony. Dat bevestigt de trainer op de persconferentie.

Waarom de Braziliaanse vleugelaanvaller zijn debuut in het miljardenbal moet uitstellen, wil Ten Hag niet zeggen. Het is niet duidelijk of Antony met het coronavirus kampt. "Daar doen wij geen uitspraken over. Hij is er niet bij, hij is niet fit. Dat is het."

Antony kwam afgelopen zomer over van São Paulo en heeft zich in razendtempo ontpopt tot smaakmaker bij Ajax. De twintigjarige rechtsbuiten was in vijf Eredivisie-optredens al goed voor drie doelpunten. Afgelopen weekend was hij als invaller nog trefzeker tijdens de 5-1 zege op sc Heerenveen. Landgenoot David Neres begon in die wedstrijd als rechtsbuiten en lijkt ook tegen The Reds zijn aangewezen vervanger.

Naast Antony is ook Jurriën Timber niet wedstrijdfit. Verder beschikt Ten Hag over een fitte selectie. De Amsterdammers nemen het woensdag vanaf 21.00 uur op tegen Liverpool.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws