We praten met een landelijke en twee buitenlandse partijen over verkoop

"We praten met een landelijke en twee buitenlandse partijen over verkoop"

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2020 om 16:16wo 21-10-2020 om 16:16

Keuken Kampioen Divisie-hekkensluiter FC Dordrecht staat aan de vooravond van een overname. Directeur Hans de Zeeuw bevestigt in gesprek met Voetbal International dat De Schapenkoppen al gesprekken voeren met drie partijen.

FC Dordrecht bungelt al jarenlang in de onderste regionen van de Keuken Kampioen Divisie: De Zeeuw liet aan het begin van het jaar al weten dat hij een faillissement niet uitsloot. Nu gloort er echter hoop: drie geïnteresseerde partijen hebben de weg naar de Krommedijk gevonden.

De eerste gespreksrondes zijn al achter de rug, laat De Zeeuw weten. "We praten met een landelijke en twee buitenlandse partijen over verkoop", aldus de Dordrecht-directeur, die vertrouwen heeft in de overnameplannen. "Dat kan binnen een jaar rond zijn."

Het nieuwe kapitaal zou voor een opleving van FC Dordrecht moeten zorgen. De Schapenkoppen speelden tijdens het seizoen 2014/2015 verrassend in de Eredivisie, maar eindigden na de degradatie steeds in het rechterrijtje van de Keuken Kampioen Divisie.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws