Groningen sluit unieke deal: 'Mooiste cadeau wat we in deze tijd kunnen krijgen'

Groningen sluit unieke deal: 'Mooiste cadeau wat we in deze tijd kunnen krijgen'

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2020 om 19:05wo 21-10-2020 om 19:05

FC Groningen heeft een unieke deal gesloten met haar hoofdsponsor Office Centre. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in kantoorartikelen en -oplossingen blijft voor onbepaalde tijd verbonden aan de Trots van het Noorden: de nieuwe deal gaat vanaf medio 2021 van kracht.

Groningen laat op haar clubwebsite weten verheugd te zijn met de nieuwe overeenkomst. "De nieuwe verbintenis is uniek omdat uitgerekend in deze onzekere tijden het hoofdsponsorschap voor clubs heel belangrijk is. FC Groningen vindt het dan ook een heel bijzonder signaal dat Office Centre juist nu voor onbepaalde tijd achter de club gaat staan", meldt de club.

Wouter Gudde, algemeen directeur van de Groningers, is verheugd met de overeenkomst. "We zijn er enorm trots op dat we samen met Office Centre dit bijzondere partnership voor onbepaalde tijd zijn aangegaan", laat hij weten. "De hoofdsponsor is de meest prominente partner van de club en dan juist nu het contract verlengen is het mooiste cadeau wat de FC in deze tijd kan krijgen. Als je juist in deze tijd zo vierkant achter een club gaat staan, tekent dit de betrokkenheid, maar ook de enorme waarde van het partnership."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws