Ten Hag: We hebben Liverpool aan de rand van de afgrond gebracht

Ten Hag: "We hebben Liverpool aan de rand van de afgrond gebracht"

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2020 om 23:45wo 21-10-2020 om 23:45

Ajax heeft Liverpool aan de rand van de afgrond gebracht, maar vergat woensdagavond de trekker over te halen. Dat concludeert Erik ten Hag na de 0-1 nederlaag in de Johan Cruijff Arena.

Ten Hag heeft een 'uitstekend' Ajax gezien. "We hebben Liverpool aan de rand van de afgrond gebracht", zegt hij voor de camera van Ziggo Sport. "Het is alleen aan onszelf te wijten dat we geen resultaat halen. We hebben de kansen gecreëerd, maar moeten wel de trekker overhalen. Nu doen we onszelf tekort. Het zat in z'n algemeenheid niet mee."

Liverpool-manager Jürgen Klopp had na afloop kritiek op het veld in de Johan Cruijff Arena. "Ik denk niet dat het veld zo slecht was", reageert de Ajax-trainer. Met een kwinkslag: "Ik hoop dat we dan op Anfield een beter veld krijgen."

Op de vraag of hij het in de volgende ontmoeting met Liverpool anders aan zou pakken, antwoordt Ten Hag: "Nee, zeker niet. Ik denk dat we het uitstekend hebben gedaan. We hebben een héle goede wedstrijd gespeeld tegen een héle goede ploeg. Het plan was uitstekend, de uitvoering ook. Het enige wat ontbreekt is de goal."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Eens met Ten Hag?

Ja
40%
Nee
60%
(724 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws