Kraay vol lof over uitblinkende Ajacied: 'Net alsof hij nooit is weggeweest'

Kraay vol lof over uitblinkende Ajacied: 'Net alsof hij nooit is weggeweest'

Gepubliceerd: donderdag 22 oktober 2020 om 07:18do 22-10-2020 om 07:18

Hans Kraay junior en Hedwiges Maduro genoten woensdagavond van het spel van Davy Klaassen bij Ajax. De middenvelder keerde vlak voor het verstrijken van de transferdeadline terug naar Amsterdam en speelde zich meteen in het elftal.

Ajax verloor met 1-0 van Liverpool, maar had in Klaassen één van de uitblinkers. "Het is net alsof hij niet weggeweest is bij Ajax", zegt Kraay tijdens Voetbalpraat op FOX Sports. "Ik vind het technisch vooral een mooie speler. Dat klinkt misschien gek, maar hij heeft een goede basistechniek, speelt en bal hard in, is vast aan de bal en is echt de motor van een team. Ik vond hem echt goed."

Hedwiges Maduro, voormalig middenvelder van de Amsterdammers, sluit zich daar bij aan. "Je ziet echt dat hij een Ajax-speler is, want hij pakt het spel snel op en het maakt hem niet uit in wat voor systeem hij speelt. Jammer dat zijn schot vlak na de rust op de paal ging, want dat was een goed schot met buitenkant wreef. In het laatste half uur werd hij misschien wat moe, vandaar een wissel."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws