Lozano overtuigt 'strenge trainer': Hij is weer de Lozano van PSV

Lozano overtuigt 'strenge trainer': "Hij is weer de Lozano van PSV"

Gepubliceerd: donderdag 22 oktober 2020 om 08:29do 22-10-2020 om 08:29

Laatste update: donderdag 22 oktober 2020 om 08:30do 22-10-2020 om 08:30

Voor het Nederlandse voetbalpubliek is de wedstrijd van AZ tegen Napoli ook een weerzien met Hirving Lozano. De Mexicaan stapte in 2019 over van PSV naar Napels en is na een moeilijke periode weer de oude, vertelt de Mexicaanse journalist Diego Reyes aan de NOS.

Lozano werd door Carlo Ancelotti naar Napoli gehaald, maar kreeg al snel te maken met Gennaro Gattuso als nieuwe trainer. Die vond dat er geen idee achter de acties van Lozano zat, en stelde bovendien dat hij niet mans genoeg was. "Hij is een strenge trainer", zegt Reyes tegen de NOS. "Vergelijkbaar met Mark van Bommel, die een slechte klik had met Lozano bij PSV."

"Gattuso ging met drie spitsen spelen, had kritiek op de fitheid van Lozano en vond José Callejón beter op de linkerflank. Maar nu is Callejón vertrokken. Lozano is weer de Lozano van PSV. Met name die tweede goal tegen Atalanta was een typerende", aldus Reyes.

Lozano is dit seizoen al goed voor vier goals in drie Serie A-duels. Tijdens zijn eerste seizoen bij Napoli kwam hij tot datzelfde aantal goals in 26 wedstrijden.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws