Update: wederzijdse 'positieve indruk' tussen Emmen en Avdijaj na proefperiode

Update: wederzijdse 'positieve indruk' tussen Emmen en Avdijaj na proefperiode

Gepubliceerd: dinsdag 3 november 2020 om 15:56di 03-11-2020 om 15:56

FC Emmen wil Donis Avdijaj langer op de training kunnen verwelkomen. Op dit moment heeft de aanvaller uit Kosovo een lichte blessure waardoor hij niet kan trainen, maar de Eredivisionist uit Drenthe heeft geduld.

Afgelopen week meldde Avdijaj zich op de Oude Meerdijk nadat avonturen bij Trabzonspor en Hearts vorig seizoen op niets uitliepen. De proefperiode van de Kosovaar wordt nu verlengd omdat hij door een lichte blessure tijdelijk niet kan trainen. "We zijn in gesprek met Donis en zijn zaakwaarnemer om de proefperiode te verlengen", bevestigt Emmen-voorzitter Ronald Lubbers bij RTV Drenthe.

De vleugelspeler is al bekend met de Eredivisie. In het seizoen 2017/2018 speelde hij het laatste half jaar op huurbasis voor Roda JC en vervolgens nam Willem II hem over van Schalke 04. Bij de Tricolores werd hij vlak voor de winterstop disciplinair geschorst en dat betekende drie maanden later contractontbinding.

Na de eerste training sprak de 24-jarige aanvaller nog de hoop uit dat hij op de Oude Meerdijk mocht blijven. "De eredivisie is een geweldige competitie, die wereldwijd bekendheid geniet. Daarnaast is FC Emmen een club die het goed voor elkaar heeft, ook op het veld. Ze spelen leuk voetbal en hebben zich in de eerste twee seizoenen in de eredivisie geweldig gepresenteerd."

Update: De proefperiode van Avdijaj bij FC Emmen zit er inmiddels op, meldt Voetbal International. Of beide partijen definitief met elkaar in zee gaan, moet nog besproken worden: club en speler hebben echter een 'positieve indruk van elkaar gekregen', klinkt het. De Kosovaarse oud-speler van Roda JC en Willem II vertrok afgelopen zomer bij het Schotse Heart of Midlothian FC en zit sindsdien zonder club.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws