Breaking news

Juve ontsnapt en pakt negende Supercoppa: 66 jaar oud record voor Ronaldo

Dwaze gele kaart voor Müller: 'We spelen tegen de grootste schurken van Europa!'

Dwaze gele kaart voor Müller: 'We spelen tegen de grootste schurken van Europa!'

Gepubliceerd: donderdag 22 oktober 2020 om 11:21do 22-10-2020 om 11:21

Laatste update: donderdag 22 oktober 2020 om 11:31do 22-10-2020 om 11:31

Een opvallend moment tijdens de wedstrijd tussen Bayern München en Atlético Madrid in de Champions League. Thomas Müller krijgt in de eerste helft een gele kaart van scheidsrechter Michael Oliver, maar is het totaal niet eens met de beslissing van de arbiter.

Müller laat in woord en gebaar weten dat hij de beslissing van Oliver belachelijk vindt. Onder meer BILD heeft perfect meegekregen wat de Bayern-speler tegen Oliver zei na het krijgen van de gele kaart. "Maak je een grap? Wat is er aan de hand, hoe is dit mogelijk? We spelen tegen de grootste schurken van Europa en hiervoor krijg ik geel?"

Bayern-trainer Hansi Flick kon er na de wedstrijd wel om lachen, maar wil niet teveel woorden vuil maken aan het incident. "Je kan zeggen dat we heel fysiek voor de dag kwamen na het incident met Müller, maar dat was omdat we tegen een ploeg speelden die erg agressief is op de bal. We moesten onze tanden laten zien, Thomas coacht de ploeg en motiveert zijn teamgenoten constant", wordt hij geciteerd door Sportbuzzer.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws