'Spelers als Neres, moeilijk af te stoppen: Liverpool zal zich niet rijk rekenen'

'Spelers als Neres, moeilijk af te stoppen: Liverpool zal zich niet rijk rekenen'

Gepubliceerd: donderdag 22 oktober 2020 om 17:25do 22-10-2020 om 17:25

Liverpool opende woensdagavond zijn Champions League-campagne met een zege bij Ajax, maar dat ging absoluut niet zonder moeite. Clubwatcher David Lynch is al benieuwd naar de return op Anfield, die op 1 december gespeeld zal worden.

Ajax maakte indruk op Lynch, die schrijft namens onder meer The Evening Standard en fansite This Is Anfield: de Liverpool-watcher verwacht dan ook dat The Reds op hun hoede zullen zijn voor de volgende ontmoeting. "Stel dat ze er dan niet voor honderd procent bij zijn met hun gedachten en niet op hun best zijn... Ajax heeft de middelen om dat af te straffen", vertelt Lynch aan VoetbalPrimeur.

Ajax beschikt over voldoende snelheid op de flanken, heeft ook Lynch vastgesteld. "Spelers als David Neres: ontzettend moeilijk om af te stoppen. Ik denk dus zeker niet dat Liverpool zich al rijk rekent, dat ze de thuiswedstrijd tegen Ajax zonder problemen door gaan komen. Er komen nog een paar interessante wedstrijden aan (Atalanta Bergamo en FC Midtjylland completeren Groep D, red.). A lot to look forward to."

Desondanks zou Lynch een 1'tje invullen in de toto. "Een voorspelling? Ik zou toch 3-1 zeggen. Ajax kan zeker tot scoren komen, maar Liverpool heeft uiteindelijk meer individuele kwaliteit en meer ervaring. Ze zouden minder moeite met Ajax moeten hebben dan ze gisteren (woensdag, red.) hadden."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Op welke plek eindigt Ajax in zijn Champions League-poule?

1
3%
2
50%
3
43%
4
4%
(6777 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws