Piqué reageert op 'Messi-rel': 'Nieuwe stadion en sponsor moeten zijn naam dragen'

Piqué reageert op 'Messi-rel': 'Nieuwe stadion en sponsor moeten zijn naam dragen'

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2020 om 11:57vr 23-10-2020 om 11:57

Laatste update: vrijdag 23 oktober 2020 om 11:57vr 23-10-2020 om 11:57

Barcelona-verdediger Gerard Piqué doet in een interview met La Vanguardia een boekje open over de 'Messi-rel' afgelopen tranfserzomer: 'Messi verdient alles'. 

"Ik heb Leo gevraagd vol te houden, Camp Nou moet zijn naam dragen. Messi verdient alles", vertelt Piqué tegenover het Spaanse dagblad. Messi stuurde deze zomer een brief naar de directie van de Catalaanse club met de mededeling dat hij wilde vertrekken.

Piqué bemoeide zich niet met de kwestie, maar koos wél de kant van zijn aanvoerder. "Ik herinner me dat ik hem een bericht stuurde met de mededeling: Het is maar één jaar, dan komen er nieuwe mensen. Piqué trok zich de situatie erg aan. "Een speler die al zestien jaar bij de club zit.. Je bent het als club verplicht om weer tot elkaar te komen."

Piqué gaat nog verder. "Hoe kan het zo zijn dat de beste speler van de wereld op een dag opstaat en een brief naar de directie stuurt omdat hij weg wil, omdat er niet naar hem geluisterd wordt? Het is schokkend. Het nieuwe stadion moet zijn naam dragen, en daarna de naam van de sponsor", sluit Piqué af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws