'Lukaku is een gevoelsmens, hij is momenteel de beste spits ter wereld'

'Lukaku is een gevoelsmens, hij is momenteel de beste spits ter wereld'

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2020 om 13:57vr 23-10-2020 om 13:57

Volgens de zaakwaarnemer van Romelu Lukaku, Federico Pastorello, is de Belg de beste spits van de wereld. Pastorello vertelt ook de reden achter de goede prestaties van Lukaku bij Internazionale.

"Zijn verhuizing naar Italië was de juiste beslissing, de beste keuze", laat Pastorello optekenen in gesprek met Sky Sports. "Inter is een grote familie en de fans zijn helemaal weg van hem. Romelu is een moderne speler en een gevoelsmens. Hij heeft liefde nodig."

Waardering is cruciaal voor Lukaku, stelt Pastorello. "Als hij van iedereen die liefde voelt, dan wordt hij echt het beste wat de markt te bieden heeft. Natuurlijk wil Inter hem dan behouden." Pastorello gaat zelfs nog verder. "Qua kwaliteit, instelling en mentaliteit is hij momenteel de beste spits ter wereld."

Lukaku is sterk begonnen aan het nieuwe seizoen. De spits heeft in alle competities vijf wedstrijden gespeeld en zes keer het net weten te vinden voor Inter. De Nerazzurri bezet momenteel de zesde plek in de Serie A, met zeven punten uit vier wedstrijden.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws