Last minute-coronanieuws voor VVV-Ajax: Doodzonde: want we doen er alles aan

Last minute-coronanieuws voor VVV-Ajax: "Doodzonde: want we doen er alles aan"

Gepubliceerd: zaterdag 24 oktober 2020 om 16:36za 24-10-2020 om 16:36

De voorbereiding op het thuisduel met Ajax van zaterdagmiddag werd enigszins verstoord voor VVV-Venlo: één van de spelers van de Noord-Limburgers bleek besmet met het coronavirus. Trainer Hans de Koning vreesde na de 2-2 tegen AZ voor een nóg grotere besmetting, maar baalde alsnog van het nieuws.

De – vanwege privacyredenen niet nader genoemde – speler in kwestie moest in quarantaine gegaan en moest de wedstrijd tegen Ajax missen. "Dat is natuurlijk heel jammer. We waren tot en met donderdag getest", aldus De Koning voorafgaand aan de wedstrijd in gesprek met FOX Sports. "En als er dan één speler wél getest is: doodzonde. Want we doen er alles aan."

Ondanks die tegenvaller rook De Koning voor aanvang kansen tegen Ajax. "Ons is plan is om er een wedstrijd van te maken. En te houden. We weten ook dat Ajax tussen twee Europese wedstrijden in zit (de Champions League-duels met Liverpool en Atalanta Bergamo, red.). Als speler weet je hoe dat werkt", aldus de VVV-trainer. "We zullen niet vaak de bal hebben. Maar ik heb AZ van de week tegen Napoli gezien: zo doe je het uiteindelijk wel. En als het zo kan: waarom niet?"

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws