LIVE-discussie: drie PEC-wijzigingen, basisplaats Van der Heijden bij Willem II

LIVE-discussie: drie PEC-wijzigingen, basisplaats Van der Heijden bij Willem II

Gepubliceerd: zaterdag 24 oktober 2020 om 19:40za 24-10-2020 om 19:40

Laatste update: zaterdag 24 oktober 2020 om 19:43za 24-10-2020 om 19:43

Jan-Arie van der Heijden start zaterdagavond voor Willem II op bezoek bij PEC Zwolle. Hij gaat spelen als verdedigende middenvelder, Jordens Peters en Sebastian Holmén vormen de achterhoede. PEC-trainer John Stegeman wijzigt zijn elftal op drie plekken ten opzichte van de wedstrijd tegen RKC Waalwijk.

Stegeman heeft basisplaatsen weggelegd voor Eliano Reijnders, Dean Huiberts en Slobodan Tedic. Reijnders vervangt de geblesseerde Destan Bajselmani, Huiberts verdringt Jesper Drost naar de bank en Tedic krijgt de voorkeur boven Reza Ghoochannejhad.

Van der Heijden maakt zaterdagavond zijn rentree in de basisopstelling van Willem II. Hij speelde tussen 2009 en 2011 al op huurbasis bij de club uit Tilburg en kwam tijdens de vorige wedstrijd tegen FC Twente als invaller in het veld. Trainer Adrie Koster wijzigt nog meer: Ole Romeny en Miquel Nelom starten op de bank. Saglam start ook op de bank: hij testte begin deze week positief op het coronavirus, was vrijdag weer negatief, maar heeft niet met de groep kunnen trainen.

De opstellingen:
PEC Zwolle: Zetterer; Reijnders, Kersten, Van Polen, Van Wermeskerken; Huiberts, Nakayama, Saymak; Leemans, Tedic, Pherai.

Willem II: Ruiter; Owusu, Holmén, Peters, Köhn; Van der Heijden, Llonch, Trésor; Nunnely, Köhlert, Pavlidis.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws