Koeman furieus na Clásico: 'Volgens mij zetten ze de VAR alleen tegen Barça in'

Koeman furieus na Clásico: 'Volgens mij zetten ze de VAR alleen tegen Barça in'

Gepubliceerd: zaterdag 24 oktober 2020 om 19:57za 24-10-2020 om 19:57

Laatste update: zaterdag 24 oktober 2020 om 23:40za 24-10-2020 om 23:40

Ronald Koeman begrijpt het functioneren van de VAR in Spanje niet. Barcelona verloor mede door een rake penalty van Sergio Ramos de Clásico van Real Madrid en de beslissing om een strafschop te geven kon op veel onbegrip rekenen.

Koeman sprak zelfs uit dat hij het gevoel heeft dat de VAR altijd tegen Barcelona is. "Ik begrijp het niet, volgens mij zetten ze hem alleen in als het tegen onze club is", zegt de trainer tegenover diverse Spaanse media, opgetekend door Marca. Vasthouden van Clément Lenglet was reden voor de videoscheidsrechter om een penalty te adviseren. "Het heeft ook vandaag veel invloed gehad. Dit soort incidenten gebeuren altijd in het strafschopgebied."

Ook in de afgelopen wedstrijden die Barcelona speelde zat het de Catalanen volgens Koeman niet mee. "We hebben nu vijf wedstrijden gespeeld en in geen enkele van die wedstrijden was de VAR in ons voordeel. Tegen Getafe bijvoorbeeld.. We verdienden het niet om hier te verliezen. De beslissingen van de scheidsrechter hebben het eindresultaat van de wedstrijd beïnvloed, want aan ons lag het niet. Wij speelden goed."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws