LIVE-discussie: Heerenveen heeft basisdebutant en speelt voor 15.000 knuffelberen

LIVE-discussie: Heerenveen heeft basisdebutant en speelt voor 15.000 knuffelberen

Gepubliceerd: zaterdag 24 oktober 2020 om 20:59za 24-10-2020 om 20:59

FC Emmen en SC Heerenveen staan zaterdagavond om 21.00 uur tegen elkaar in het Abe Lenstra Stadion. De Drenten wonnen dit seizoen nog niet en proberen daar in de lastige uitwedstrijd bij Heerenveen, dat op plek zes staat, verandering in te brengen.

Johnny Jansen, trainer van de Friezen, heeft voor het eerst een basisplaats in zijn elftal ingeruimd voor Benjamin Nygren. Ten opzichte van het vorige competitieduel dat Heerenveen speelde, uit bij Ajax, gaat dat ten koste van Ibrahim Dresevic. Hij speelde destijds als centrale verdediger, maar nu treedt de ploeg in een 4-3-3-systeem aan.

Anco Jansen zit niet in de selectie bij FC Emmen. Hij wordt vervangen door Halil Ben Moussa, die als hangende vleugelaanvaller gaat spelen. Verder heeft Dick Lukkien gekozen voor dezelfde elf spelers die tegen Fortuna Sittard met 2-2 gelijk speelden. Zij zullen voor vijftienduizend knuffelberen op de tribune gaan spelen. Daarmee wordt aandacht gevraagd voor KiKa.

De opstellingen:

SC Heerenveen: Mulder; Floranus, Bochniewicz, Van Hecke, Woudenberg; Kongolo, Batista Meier, Joey Veerman; Van Bergen, Henk Veerman, Nygren.

FC Emmen: Telgenkamp; Bijl, Araujo, Bakker, Cavlan; Chacon, Tibbling, Laursen, Ben Moussa, Peña; De Leeuw.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws