Van den Brom: 'Als je ziet hoe ver topfitte jongens terugvallen, doet wat met je'

Van den Brom: 'Als je ziet hoe ver topfitte jongens terugvallen, doet wat met je'

Gepubliceerd: zaterdag 24 oktober 2020 om 22:18za 24-10-2020 om 22:18

FC Utrecht-trainer John van den Brom is geschrokken van de impact die het coronavirus heeft gehad op enkele van zijn spelers. Doelman Maarten Paes bijvoorbeeld is net teruggekeerd van een quarantaineperiode.

Paes had de uitwedstrijd tegen FC Groningen moeten missen en keerde zaterdag tegen FC Twente terug in de wedstrijdselectie. Helemaal de oude was hij echter nog niet, zag ook Van den Brom. "Als je er dan zó mee geconfronteerd wordt... Met jongens die superfit zijn, omdat het allemaal topsporters zijn. Als je dan ziet hoe ver ze terug kunnen zakken: dat doet wel wat met je", liet hij na afloop weten tegenover FOX Sports.

FC Utrecht won uiteindelijk met 2-1 en is nog altijd ongeslagen: Van den Brom is blij dat zijn - nog altijd ongeslagen - ploeg weer omhoog kan kijken. "We willen graag die top-drie aanvallen, met attractief voetbal de mensen vermaken. Zo doodzonde dat die er niet zijn... Maar als ik al die borden in het stadion zie: mooi om te zien. Dat ze weten dat we het met elkaar doen. Dan is het ook lekker dat je deze wedstrijd wint."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws