'Ihattaren was niet onder de indruk bij Oranje, hij was gewoon één van de beteren'

'Ihattaren was niet onder de indruk bij Oranje, hij was gewoon één van de beteren'

Gepubliceerd: zondag 25 oktober 2020 om 10:17zo 25-10-2020 om 10:17

Soufiane Touzani vindt dat PSV-trainer Roger Schmidt de situatie rond Mohamed Ihattaren niet goed heeft aangepakt. De straatvoetballegende denkt dat er meer compassie had moeten worden getoond richting het grote talent van de Eindhovenaren.

Ihattaren zit vaak op de bank onder Schmidt en krijgt steeds meer concurrentie, onder anderen ook van Mario Götze. "We moeten niet vergeten dat deze jongen als exceptionele speler een hele andere belevingswereld heeft dan anderen", vertelt Touzani bij VI LIVE. "Hij heeft getraind met het Nederlands elftal en ik heb van jongens daar gehoord dat hij gewoon één van de beteren was. Hij was niet eens onder de indruk, en dat was niet uit arrogantie."

Touzani is bang dat de loopbaan van het PSV-talent te lijden zal hebben onder de beslissing van Schmidt en haalt de situatie van Mounir El Hamdaoui bij Ajax aan. "Ik heb Frank de Boer hoog zitten, maar hij heeft ook toegegeven dat hij niet alles goed aangepakt heeft met Mounir. Hij zat op gelijke hoogte met Luis Suárez bij Ajax, maar als je dan ziet hoe beide carrière zijn verlopen... Je kan iemand gewoon kapot maken op deze manier."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws