LIVE-discussie: Robben laat verstek gaan bij Groningen, één wijziging van Hofland

LIVE-discussie: Robben laat verstek gaan bij Groningen, één wijziging van Hofland

Gepubliceerd: zondag 25 oktober 2020 om 11:26zo 25-10-2020 om 11:26

FC Groningen is zonder sterspeler Arjen Robben afgereisd naar Limburg voor de uitwedstrijd bij Fortuna Sittard. De vleugelaanvaller deed vorige week nog een half uur mee tegen FC Utrecht, maar wordt nu buiten de selectie gelaten.

In vergelijking met de vorige wedstrijd die Fortuna speelde, uit bij FC Emmen, heeft oefenmeester Kevin Hofland één wijziging doorgevoerd. Zo speelt Branislav Ninaj in het centrum van de verdediging, zit de Griek Lazaros Rota op de bank en wordt zijn positie rechts achterin overgenomen door Martin Angha. De Limburgers spelen in een 4-4-2-syteem met Lisandro Semedo en Sebastian Polter als voorwaartse mensen.

De afwezigheid van Arjen Robben in de wedstrijdselectie van trainer Danny Buijs valt meteen op. De ervaren aanvaller laat verstek gaan in Limburg nadat hij vorige week nog een half uur meespeelde tegen FC Utrecht. Reden daarvoor zou zijn dat ze Robben niet te veel willen belasten, maar Groningen heeft nog geen officieel statement naar buiten gebracht. De noorderlingen hebben wel een basisdebutant in de gelederen: Alessio Da Cruz start als linksbuiten.

De opstellingen:

Fortuna Sittard: Koselev; Angha, Ninaj, Janssen, Cox; Smeets, Tekie, Flemming, Seuntjens; Semedo, Polter.

FC Groningen: Padt; Dankerlui, Dammers, Itakura, Van Hintum; Matusiwa, El Messaoudi, Van Kaam; Joosten, Strand Larsen, Da Cruz.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie gaat er winnen?

Fortuna
19%
FC Groningen
68%
Het wordt gelijk
12%
(332 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws