FC Utrecht-spelers zwaar onder de indruk van Robben: 'Echt een legend'

FC Utrecht-spelers zwaar onder de indruk van Robben: 'Echt een legend'

Gepubliceerd: maandag 19 oktober 2020 om 12:43ma 19-10-2020 om 12:43

Laatste update: maandag 19 oktober 2020 om 13:07ma 19-10-2020 om 13:07

Arjen Robben beleefde zondagmiddag in de wedstrijd tegen FC Utrecht zijn rentree na zijn blessure. Het spelen tegen de 36-jarige vedette van FC Groningen maakt aardig wat los bij zijn tegenstanders.

"Iedereen weet dat hij naar binnen komt en hoe hij schiet, maar ik kan niet al in de hoek gaan staan waar ik de bal verwacht", begint FC Utrecht-doelman Thijmen Nijhuis tegenover het Algemeen Dagblad. Ook middenvelder Sander van de Streek was onder de indruk van het feit dat hij samen met Robben op één veld stond en had een klein gesprekje met de vleugelspeler. "Ik zei dat ik wist wat hij ging doen, maar ik kon hem toch niet pakken. Daar moest hij om lachen. Het is fantastisch om met hem in het veld te staan. Echt een legend."

Robben zelf kijkt met een tevreden gevoel terug op zijn rentree. "Alleen ging de klok veel te snel wat mij betreft. Ik wilde nog wel even doorspelen, ik kwam er net een beetje in. Het is nu een kwestie van doorbouwen en stabiel worden. Op de training merk ik dat de bewegingen er weer zijn en de snelheid er nog is", besluit Robben.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws