'We kunnen in deze vorm iedereen pijn doen, ook al is dat Ajax, PSV of Feyenoord'

'We kunnen in deze vorm iedereen pijn doen, ook al is dat Ajax, PSV of Feyenoord'

Gepubliceerd: zondag 25 oktober 2020 om 14:47zo 25-10-2020 om 14:47

Laatste update: zondag 25 oktober 2020 om 14:50zo 25-10-2020 om 14:50

Riechedly Bazoer is van mening dat Vitesse in goede vorm elke top-drie club pijn kan doen. De middenvelder annex verdediger neemt het zondag met zijn ploeg op tegen PSV. 

Over het systeem dat Vitesse onder trainer Thomas Letsch speelt, is Bazoer positief. "Volgens mij werkt het prima. We hebben alleen van Ajax verloren, en voor de rest alle wedstrijden gewonnen", vertelt de 24-jarige international in gesprek met Voetbal International. "We hebben ook vier keer de nul gehouden. De formatie werkt dus gewoon uitstekend, denk ik."

"Nu spelen we weer een topper, tegen PSV", vervolgt hij. "Zij hebben gewoon veel kwaliteit in de ploeg, alleen draaien wij op dit moment heel erg goed. Zoals ik al vaker heb gezegd, kunnen we in deze vorm iedereen pijn doen. Ook al is dat Ajax, PSV of Feyenoord. Uit bij Ajax hebben we ook een heel goede wedstrijd gespeeld, alleen benut je de kansen dan niet. Hopelijk doen we dat zondag wel. Het wordt gewoon een leuke pot denk ik."

De geboren Utrechter speelt dit seizoen voornamelijk als verdediger. Bazoer heeft daardoor sinds kort een bijzondere bijnaam gekregen. "Een paar spelers hier in het team noemen me nu ook Franz (Beckenbauer, red). Dan zeggen ze: Franzie, daar gaat hij weer. Ze bedoelen het niet als speler, maar gewoon als positie."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws