Breaking news

LIVE: Ajax naar kwartfinale na zege op AZ in interessant bekerduel (gesloten)

PSV'er Ihattaren wordt aangepakt: Hetzelfde heb ik nu met Kökcü

PSV'er Ihattaren wordt aangepakt: "Hetzelfde heb ik nu met Kökcü"

Gepubliceerd: zondag 25 oktober 2020 om 23:14zo 25-10-2020 om 23:14

Marco van Basten pakt Mohamed Ihattaren aan bij Rondo. De PSV'er stond tegen Vitesse in de basis, maar maakte het volgens de oud-topvoetballer niet waar. 

Het verhaal is inmiddels bekend: Ihattaren is onder Roger Schmidt z'n basisplaats kwijtgeraakt en heeft moeite om aan te haken in Eindhoven. "Wat ik zo verontrustend vind is dat ik Ihattaren zo zie ploeteren. Die komt er ook niet uit hè? Tijd nodig? Hoeveel tijd heeft hij nodig? Hij moet het afdwingen op de training", zegt Van Basten.

"Hij heeft mazzel dat hij nu speelt omdat er veel jongens niet bij zijn, maar ik vind niet dat hij nu een basisplaats verdient. Hetzelfde heb ik met Kökcü. Dat zijn twee jonge jongens die voor corona heel goed waren, maar nu zijn ze niet fit en afgetraind. Het moet er toch vanaf spatten bij zo'n jonge jongen?"

"Door omstandigheden staat hij op die plek, maar ik vind eigenlijk dat hij het niet verdient. Hij maakt het ook niet waar. Dat vind ik heel opvallend, want hij kon geweldig spelen. Hij had overzicht, techniek, alles!"

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Eens met Van Basten?

Ja
86%
Nee
14%
(2172 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws