Excelsior plaatst zich met speels gemak voor volgende ronde KNVB Beker

26-10-2020 20:36
20

Excelsior heeft zich maandag zonder problemen geplaatst voor de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker. Helmond Sport kwam er in Rotterdam-Kralingen niet aan te pas en werd met een 4-0 nederlaag teruggestuurd naar huis.

Dat Excelsior de nummer zeven van de Keuken Kampioen Divisie is en Helmond de nummer negentien werd al snel duidelijk. De grootste kansen waren voor de Kralingers en via Reuven Niemeijer kwam Excelsior op voorsprong.

Via goaltjesdief Elias Omarsson werd het 2-0 en na rust ook 3-0. De IJslandse spits is bezig aan een ijzersterk seizoen en weet ook in de beker zijn goals mee te pikken. Joël Zwarts bepaalde de eindstand ruim twintig minuten voor tijd op 4-0.

Excelsior heeft vijf dagen om zich voor te bereiden op de topper tegen Go Ahead Eagles, dat later op maandag in de beker tegen NAC Breda speelt. Helmond speelt vrjidag thuis tegen MVV.