Heracles heeft transfernieuws: proefperiode van oude Willem II-bekende succesvol

Heracles heeft transfernieuws: proefperiode van oude Willem II-bekende succesvol

Gepubliceerd: dinsdag 27 oktober 2020 om 16:36di 27-10-2020 om 16:36

Laatste update: dinsdag 27 oktober 2020 om 16:39di 27-10-2020 om 16:39

Heracles Almelo heeft een nieuwe speler toegevoegd aan de selectie. Ismail Azzaoui is tot het einde van het seizoen vastgelegd, melden de Almeloërs dinsdag via de officiële kanalen.

Mocht de samenwerking bevallen, dan kan Heracles een optie lichten en Azzaoui één jaar langer binnenboord houden. De 22-jarige vleugelaanvaller uit Brussel trainde al langere tijd mee in Almelo: nadat hij eerder voor onder meer VfL Wolfsburg en Willem II uitkwam, kwam hij onlangs zonder club te zitten. Nu heeft Azzaoui dus een contract bij Heracles versierd.

De voormalig jeugdinternational van België is daar dolblij mee. "Heracles Almelo is een mooie club. Ik ga er alles aan doen om hier te slagen", laat hij weten aan de Heracles-kanalen. Ook Heracles-directeur Tim Gilissen is tevreden. "We hebben na de testperiode van Ismail gekeken hoe het tot een definitieve samenwerking kon komen. Dat is nu gelukt. We zijn blij dat hij hier is."

De Eredivisie is geen onbekend terrein voor Azzaoui, die tijdens het seizoen 2017/2018 voor Willem II speelde. Toen kwam hij tot vier goals en zes assists in 24 wedstrijden.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws