Breaking news

'Unnerstall op weg naar FC Twente: PSV-doelman moet Drommel opvolgen'

if ((window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth) >= 970) { postscribe('#ads_50', ''); }
Ook Veltman zag recordzege Ajax: 'Zegt veel over Eredivisie en Premier League'

Ook Veltman zag recordzege Ajax: 'Zegt veel over Eredivisie en Premier League'

Gepubliceerd: woensdag 28 oktober 2020 om 11:30wo 28-10-2020 om 11:30

Joël Veltman was verbaasd over de monsterzege die Ajax afgelopen weekend boekte op VVV-Venlo. De voormalig verdediger van de Amsterdammers denkt dat de uitslag veel zegt over het niveau in de Eredivisie.

Veltman staat op dit moment onder contract bij Brighton & Hove Albion en wordt op de clubsite gevraagd naar zijn gevoelens toen hij zag dat Ajax met 13-0 had gewonnen. "Ik heb nog steeds contact met Davy Klaassen en Daley Blind, mijn voormalig ploeggenoten bij de club. Als ex-Ajacied is het natuurlijk mooi om dat resultaat te zien."

Toch vindt de verdediger het geen goede zaak dat de uitslag zo hoog is uitgevallen. "Dat zou hier nooit kunnen gebeuren", legt Veltman uit. "In de Premier League kun je nooit met 13-0 winnen, ook al speel je tegen negen spelers. Daar is deze competitie veel te goed voor. Ik denk dat het veel zegt over de Eredivisie en de Premier League en dat het niveau hier veel hoger is."

De stopper uit IJmuiden stond afgelopen weekend voor het eerst in de basis van The Seagulls. In het American Express Community Stadium werd met 1-1 gelijk gespeeld tegen West Bromwich Albion.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws