Zelfspot bij VVV: 'Het beste wat we kunnen doen, is dat record van Ajax nu breken'

Zelfspot bij VVV: 'Het beste wat we kunnen doen, is dat record van Ajax nu breken'

Gepubliceerd: maandag 26 oktober 2020 om 12:28ma 26-10-2020 om 12:28

VVV-directeur Stan Valckx heeft monter gereageerd op de even historische als blamerende 0-13 nederlaag tegen Ajax. De twintigvoudig Oranje-international heeft geen harde maatregelen genomen en wil liever vooruitkijken dan terugkijken.

Trainer Hans de Koning hoeft niet voor zijn baan te vrezen, aldus Valckx. "Op zo'n uitschieter gaan we Hans echt niet afrekenen", vertelt hij aan Voetbal International. Het uitdelen van boetes heeft de directeur 'niet eens overwogen'. Zelfspot is al wat VVV nu rest. "Het beste wat wij nu kunnen doen, is het record van Ajax zo snel mogelijk zelf verbreken", laat Valckx weten met een knipoog.

Zaterdagavond al, enkele uren na het historische pak slaag, keek Valckx al vooruit naar het bekerduel met FC Den Bosch van dinsdagavond. "Toen had ik het wel al een beetje afgesloten, ja", laat hij weten. "We kunnen allemaal gaan zitten janken, maar dat heeft geen zin. We moeten door en spelen gelukkig morgenavond al tegen FC Den Bosch, voor de beker. Kunnen we ons meteen revancheren."

Het bekerduel in De Koel begint dinsdag om 19.45 uur. Op zaterdag 31 oktober volgt het volgende competitieduel: in Groningen wordt er om 20.00 uur afgetrapt tegen de plaatselijke FC.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws