Advocaat loopt Ajax-aankoop mis: 'Arnesen heeft gesproken met z'n management'

Advocaat loopt Ajax-aankoop mis: 'Arnesen heeft gesproken met z'n management'

Gepubliceerd: donderdag 29 oktober 2020 om 11:03do 29-10-2020 om 11:03

Dick Advocaat baalt dat de transferplannen van Feyenoord dit jaar grotendeels in duigen zijn gevallen. De coronacrisis zorgde ervoor dat de Rotterdamse club aan handen en voeten gebonden was.

Het doel van Feyenoord dit seizoen is duidelijk: Europees voetbal halen. "En zo lang mogelijk meedoen om de titel", voegt Advocaat eraan toe, geciteerd door het Algemeen Dagblad. Dat was makkelijker geweest als Feyenoord de plannen had kunnen uitvoeren die in februari op tafel lagen. "Iedereen kent de situatie nou wel", aldus Advocaat.

"In februari wilden we we in elke linie een speler halen die beter was dan wat wij hadden. Frank Arnesen sprak bijvoorbeeld met het management van Mohammed Kudus, die naar Ajax is gegaan", bevestigt de Feyenoord-trainer. "Toen kwam de coronacrisis en moest Feyenoord vooral zorgen dat we iedereen in dienst konden houden."

Feyenoord haalde deze zomer vijf spelers naar De Kuip: João Carlos Teixeira, Mark Diemers, Bryan Linssen, Uros Spajic en Christian Conteh. Francesco Antonucci werd ook vastgelegd, maar hij speelt nog een seizoen op huurbasis bij FC Volendam.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws