Vertraging voor Feyenoord door lekke band: Het was een aardige klap, ja...

Vertraging voor Feyenoord door lekke band: "Het was een aardige klap, ja..."

Gepubliceerd: donderdag 29 oktober 2020 om 18:48do 29-10-2020 om 18:48

Laatste update: vrijdag 30 oktober 2020 om 09:23vr 30-10-2020 om 09:23

Feyenoords voorbereiding op het Europa League-duel met Wolfsberger AC verliep niet geheel vlekkeloos. De spelersbus kreeg onderweg naar De Kuip een lekke band en de Feyenoord-delegatie moest een beroep doen op de bus van de Oostenrijkers.

De Kleine Generaal kon echter wel lachen om het oponthoud. "Hoeven we ook niet zo'n probleem van te maken. We waren tien minuten later. Het zijn dingen die er ook bij horen toch?", liet de montere Advocaat vooraf weten aan FOX Sports. "Of het een harde klapband was? Het was een aardige klap, ja... Maar het was een lekke band: zolang ze niet schieten, valt het wel mee."

Toen Feyenoord eenmaal aan was gekomen in het eigen stadion, bleek dat Advocaat aan zijn opstelling had gesleuteld. "Het plan is iets anders: Berghuis en Linssen iets meer naar binnen gezet, omdat zij 4-4-2 in een ruit spelen, met backs die veelvuldig opkomen. Dan zou onze vriend Berghuis te veel moeten verdedigen, dus ik heb hem in het midden gezet, met Linssen. Dus wij spelen ook 4-4-2."

Feyenoord en Wolfsberger AC trappen om 18.55 uur af. De Rotterdammers speelden in hun eerste pouleduel met 0-0 gelijk bij Dinamo Zagreb.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt het donderdag bij Feyenoord - Wolfsberger?

Winst Feyenoord
52%
Gelijkspel
16%
Winst Wolfsberger
32%
(588 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws