Vertraging voor Feyenoord door lekke band: Het was een aardige klap, ja...

Vertraging voor Feyenoord door lekke band: "Het was een aardige klap, ja..."

29-10-2020 18:48 Laatste update: 30-10-2020 09:23
9

Feyenoords voorbereiding op het Europa League-duel met Wolfsberger AC verliep niet geheel vlekkeloos. De spelersbus kreeg onderweg naar De Kuip een lekke band en de Feyenoord-delegatie moest een beroep doen op de bus van de Oostenrijkers.

De Kleine Generaal kon echter wel lachen om het oponthoud. "Hoeven we ook niet zo'n probleem van te maken. We waren tien minuten later. Het zijn dingen die er ook bij horen toch?", liet de montere Advocaat vooraf weten aan FOX Sports. "Of het een harde klapband was? Het was een aardige klap, ja... Maar het was een lekke band: zolang ze niet schieten, valt het wel mee."

Wedden

Meer odds

Toen Feyenoord eenmaal aan was gekomen in het eigen stadion, bleek dat Advocaat aan zijn opstelling had gesleuteld. "Het plan is iets anders: Berghuis en Linssen iets meer naar binnen gezet, omdat zij 4-4-2 in een ruit spelen, met backs die veelvuldig opkomen. Dan zou onze vriend Berghuis te veel moeten verdedigen, dus ik heb hem in het midden gezet, met Linssen. Dus wij spelen ook 4-4-2."

Feyenoord en Wolfsberger AC trappen om 18.55 uur af. De Rotterdammers speelden in hun eerste pouleduel met 0-0 gelijk bij Dinamo Zagreb.