Advocaat kraakt scheidsrechter Feyenoord: Die man was een drama

Advocaat kraakt scheidsrechter Feyenoord: "Die man was een drama"

Gepubliceerd: donderdag 29 oktober 2020 om 22:14do 29-10-2020 om 22:14

Laatste update: vrijdag 30 oktober 2020 om 09:24vr 30-10-2020 om 09:24

Dick Advocaat geeft Srdjan Jovanovic niet de schuld van de nederlaag van Feyenoord, al vond hij de Serviër wel dramatisch fluiten. Jovanovic gaf tegenstander Wolfsberger AC maar liefst drie penalty's en had een groot aandeel in het verlies van Feyenoord.

"Je kan de scheidsrechter wel verwijten maken, maar als je zo zwak aan de wedstrijd begint, dan verlies je door je eigen schuld", aldus Advocaat op de persconferentie. "Maar ja, die man was een drama. In de eerste helft waren wij natuurlijk ook slecht. Als je zo matig aan een wedstrijd begint en je krijgt dit soort penalty's, helpt dat niet om weer in je spel te komen. In de tweede helft liet het elftal zien wat ze wilden. Ik denk dat we vier honderd procent kansen hebben gekregen om goals te maken. Waar ligt dat dan aan? Ligt dat aan de kwaliteit van de speler? Op dit niveau moet je die goals maken."

Een aantal beslissingen van Jovanovic was discutabel. "Twee strafschoppen zeker. Maar daar verlies je niet alleen door. Dit is inherent aan voetbal, het kan gebeuren. Wij moeten vooral naar onszelf kijken. Als je dit soort penalty's tegen krijgt, breekt er iets bij je. Hij gaf ze vrij makkelijk, dus het hielp niet mee om het om te draaien."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Feyenoord terecht verloren?

Ja
63%
Nee
37%
(983 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws