Mourinho slachtoffert Bergwijn en co: 'Dit heeft mij veel duidelijk gemaakt'

Mourinho slachtoffert Bergwijn en co: 'Dit heeft mij veel duidelijk gemaakt'

Gepubliceerd: vrijdag 30 oktober 2020 om 07:46vr 30-10-2020 om 07:46

José Mourinho was niet te spreken over het optreden van Steven Bergwijn en zijn collega's bij Tottenham Hotspur. De Engelsen verloren donderdagavond de Europa League-wedstrijd bij Royal Antwerp met 1-0.

De manier waarop dat gebeurde was tegen het zere been van de Portugees, die zich na de wedstrijd niet inhield. "Zij speelden goed, daar moet je ze voor complimenteren, maar wij waren ook heel erg slecht", zegt Mourinho tegenover het clubkanaal. "Het is mijn verantwoordelijkheid om de juiste spelers op te stellen, dus je kan mij de schuld geven, maar ik moet toegeven dat de wedstrijd mij veel duidelijk heeft gemaakt. Dit gaat me in de toekomst helpen bij het maken van beslissingen."

In de rust wisselde 'The Special One' maar liefst vier keer, maar dat was naar zijn smaak nog niet vaak genoeg. Bergwijn was één van de spelers die geslachtofferd werd. "Ik had het liefste elf keer gewisseld", laat Mourinho weten. "Ik wil mijn spelers graag de kans geven, want we hebben een grote selectie met veel goede spelers. Het is mijn verantwoordelijkheid om alle jongens kansen te geven, maar het is hun verantwoordelijkheid om die kansen dan met beide handen aan te pakken."

Ook op zijn Instagram-pagina laat de Portugees in verhulde taal weten niet blij te zijn met zijn ploeg. 'Slechte prestaties verdienen slechte resultaten', luidt zijn boodschap. 'Ik hoop dat iedereen in deze bus net zo boos is als ik. Morgen trainen we om elf uur.'

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bad perfomances deserve bad results. Hope everyone in this bus is as upset as I am. Tomorow 11 AM training.

Een bericht gedeeld door Jose Mourinho (@josemourinho) op

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws