'De keuze van Grim om zijn zoon op te stellen doet de eenheid bij RKC geen goed'

'De keuze van Grim om zijn zoon op te stellen doet de eenheid bij RKC geen goed'

Gepubliceerd: vrijdag 30 oktober 2020 om 08:34vr 30-10-2020 om 08:34

Woensdagavond koos RKC-trainer Fred Grim voor veel reservespelers in het bekerduel met Cambuur. Zo stond Mike Grim, zoon van de trainer en normaal gesproken derde keeper in Waalwijk, opvallend genoeg onder de lat in het Mandemakers Stadion.

De keuze voor Grim junior is volgens het Brabants Dagblad heel onverstandig. 'De trainer verklaarde dat hij met een basisplaats de progressie die zijn zoon op de trainingen boekte wilde belonen', valt te lezen in de regionale krant. Een onverwachte keuze, aangezien in niets duidelijk zou zijn geworden dat de jonge Grim een kans maakte op wedstrijdminuten.

Kostas Lamprou is eerste keuze in Waalwijk en normaal gesproken is Etienne Vaessen, die vorig jaar het doel verdedigde namens RKC, de tweede optie. Toch koos Grim tegen Cambuur voor zijn zoon en volgens het BD 'zal het vaderlijk sentiment mogelijk een grotere rol hebben gespeeld dan de sportieve afweging'. De krant vraagt zich af hoe Vaessen zich gevoeld heeft.

Uiteindelijk verloor RKC na strafschoppen van Cambuur. Na honderdtwintig minuten stond het 2-2 en die tegengoals vielen Grim junior niet aan te rekenen. De krant denkt wel dat de keuze van de trainer 'de eenheid binnen de Waalwijkse selectie geen goed zal doen'. Er valt te lezen dat de onvrede blijft sluimeren in de spelersgroep.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws