'Ajax is perfect. Maar als je de club verlaat, moet je weten dat alles anders is'

'Ajax is perfect. Maar als je de club verlaat, moet je weten dat alles anders is'

Gepubliceerd: vrijdag 30 oktober 2020 om 13:12vr 30-10-2020 om 13:12

Het leven in Engeland bevalt Carel Eiting goed. Of hij ook volgend seizoen nog speler van Huddersfield Town is, weet Eiting alleen nog niet. De 22-jarige middenvelder is door Ajax met een optie tot koop verhuurd aan The Terriers.

Eiting is erg gelukkig met zijn leven in Engeland. "Het leven is echt geweldig hier. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, maar mijn vriendin en ik zijn gelukkig", zegt de jeugdinternational in gesprek met Football-Oranje. "De club Huddersfield is ook geweldig, dus ik ben heel erg blij."

Het is voor Eiting nog ongewis of hij na dit seizoen ook nog speler van Huddersfield Town is. "Ik heb nog geen idee. Ik heb nog maar vijf wedstrijden voor de club gespeeld. We zullen zien of ik hier blijf, maar nu geniet ik gewoon van mijn tijd hier."

De geboren Amsterdammer zegt veel geleerd te hebben bij Ajax. "In de jeugdopleiding leer je zo veel. Dat is de perfecte manier om jezelf te ontwikkelen. Het is alleen heel belangrijk dat je weet dat alles anders is bij een andere club, als je Ajax verlaat. Ik heb dit niet onderschat. Ik wist dat ik met erg veel veranderingen te maken zou krijgen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws