Opluchting bij Liverpool over Van Dijk: 'Het beste nieuws dat we konden krijgen'

Opluchting bij Liverpool over Van Dijk: 'Het beste nieuws dat we konden krijgen'

Gepubliceerd: vrijdag 30 oktober 2020 om 14:54vr 30-10-2020 om 14:54

Jürgen Klopp is opgelucht dat de operatie van Virgil van Dijk succesvol is verlopen. De verdediger van Liverpool ging vrijdag onder het mes en zal zich direct richten op zijn herstel, waar de club geen uitspraken over wil doen.

The Reds vinden het belangrijk dat Van Dijk de tijd neemt om goed te herstellen. Klopp is bijzonder opgelucht dat zijn aanvoerder een succesvolle operatie heeft ondergaan. "Het is allemaal goed gegaan en dat is fantastisch nieuws", zegt de Duitser op de persconferentie ter voorbereiding op het competitieduel met West Ham United.

Van Dijk raakte bijna twee weken geleden ernstig geblesseerd aan zijn knie na een charge van Everton-keeper Jordan Pickford. De Nederlandse verdediger gaat met volle vertrouwen zijn revalidatieperiode in, waar Liverpool geen tijdsframe op wil plakken. "Het had niet beter kunnen gaan en dat is het beste nieuws dat we konden krijgen."

Van Dijk lijkt dit seizoen niet meer in actie te kunnen komen voor Liverpool. Het is nog maar de vraag of de stopper het EK van 2021 kan halen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws