'Wij houden ons aan de afspraak die is gemaakt tussen Feyenoord en Berghuis'

'Wij houden ons aan de afspraak die is gemaakt tussen Feyenoord en Berghuis'

Gepubliceerd: vrijdag 30 oktober 2020 om 17:32vr 30-10-2020 om 17:32

Technisch directeur Frank Arnesen hoopt dat Steven Berghuis in ieder geval het seizoen afmaakt bij Feyenoord. Berghuis is gewild en stond afgelopen zomer al op de nominatie om te vertrekken, maar zover kwam het niet. De aanvaller ligt in De Kuip nog vast tot 2022.

Berghuis is veruit de beste speler van Feyenoord, maar de club krijgt wellicht niet het bedrag dat hij waard is. Tussen club en speler zijn afspraken gemaakt over een gelimiteerde transfersom, vermoedelijk acht miljoen euro.

"Er is voor mijn tijd een afspraak gemaakt tussen Feyenoord en Berghuis. Daar houden wij ons natuurlijk aan", zegt Arnesen voor de camera van RTL7. "Tot op de dag van vandaag zijn er geen clubs geweest. Er is links en rechts geïnformeerd, omdat het een hele goede speler is. Misschien wel de beste speler die we hebben. Concreet is het niet geworden."

"Ik denk ook omdat Berghuis zelf gezegd heeft dat hij heel kritisch is en het naar z'n zin heeft. Hij wil niet naar China of ergens waar hij veel geld kan verdienen, omdat hij het naar z'n zin heeft hier. Ik denk dat dat ook een van de redenen is waarom hij hier nog is."

AS Roma wilde Berghuis binnenhengelen en is hem naar verluidt nog niet vergeten. Hij zou in de winter alsnog kunnen vertrekken. "Ik hoop het niet, maar je weet het natuurlijk nooit. Dat geldt voor iedere speler. Nogmaals: het is een heel belangrijke speler voor ons en ik hoop dat hij tot de zomer blijft", zegt Arnesen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou Roma een mooie club zijn voor Berghuis?

Ja
65%
Nee
35%
(2990 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws