Feyenoord krijgt tips voor CSKA: 'Houd hem in de gaten, dat is hun beste speler'

Feyenoord krijgt tips voor CSKA: 'Houd hem in de gaten, dat is hun beste speler'

Gepubliceerd: zaterdag 31 oktober 2020 om 12:34za 31-10-2020 om 12:34

Feyenoord maakt kans om volgende week donderdag van CSKA Moskou te winnen. Dat stelt Igor Korneev, voormalig speler van de Rotterdammers. De Rus zegt dat de Moskovieten in opbouw zijn en dat Feyenoord daarvan kan profiteren.

Korneev bombardeert Feyenoord zelfs tot favoriet. "CSKA is aan het groeien en dat zie je ook terug op de ranglijst, want ze staan nu tweede", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "De laatste jaren hebben ze wisselvallig gepresteerd. Ik denk niet dat ze makkelijk te verslaan zijn voor Feyenoord, maar CSKA is absoluut niet de favoriet."

De Rus, die tussen 1997 en 2002 voor de Rotterdammers speelde, denkt dat Dick Advocaat een sleutelrol kan gaan spelen voor de Stadionclub. "Een goede trainer, iemand die best dominant voetbal kan spelen. Ik denk zeker dat Feyenoord kans heeft om die wedstrijd te winnen. Laat ik zeggen dat het fifty-fifty is."

CSKA komt donderdag op bezoek in De Kuip en doet dat met een relatief onbekende selectie. Toch waarschuwt Korneev de Rotterdammers. "Houd Nikola Vlasic in de gaten. Hij is in mijn ogen hun beste speler. Hij maakt het verschil voor de ploeg en kan wedstrijden voor je winnen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws