Massale corona-uitbraak bij Lazio: wedstrijd tegen Torino in gevaar

Massale corona-uitbraak bij Lazio: wedstrijd tegen Torino in gevaar

Gepubliceerd: zaterdag 31 oktober 2020 om 15:08za 31-10-2020 om 15:08

Laatste update: zondag 1 november 2020 om 13:11zo 01-11-2020 om 13:11

Problemen bij SS Lazio: de Italiaanse club heeft besloten de hele selectie in thuisquarantaine te plaatsen, nadat bekend werd dat een groot aantal spelers positief is getest op het coronavirus.

Dat meldt de club via officiële kanalen. Lazio speelde afgelopen week nog in de Champions League tegen het Belgische Club Brugge (1-1). Lazio miste al een aantal spelers tegen Brugge en uit de laatste coronatesten komt naar voren dat er nog meer spelers positief zijn. 'Lazio maakt bekend dat na de onderzoeken van vrijdag sommige leden van de selectie positief hebben getest op het coronavirus', valt er te lezen op de clubwebsite.

De vele positieve testen zorgen ervoor dat het Serie A-duel met Torino op de tocht staat. 'Op basis van deze resultaten zal het hele team vandaag opnieuw worden gecontroleerd om de spelers te identificeren die wél kunnen aantreden in de wedstrijd tussen Torino en Lazio. De positief geteste personen werden in thuisisolatie geplaatst, terwijl het hele team in quarantaine zal verblijven onder actief toezicht van het medisch personeel', aldus de Italiaanse club.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws