Brama lacht: 'Gemiddelde gehaald, verwacht niet teveel van rest van het seizoen'

Brama lacht: 'Gemiddelde gehaald, verwacht niet teveel van rest van het seizoen'

Gepubliceerd: zaterdag 31 oktober 2020 om 21:17za 31-10-2020 om 21:17

Wout Brama was een van de uitblinkers aan FC Twente-zijde bij de 5-1 overwinning op PEC Zwolle. De Twente-aanvoerder zorgde met een prachtige volley voor de 3-0 en kan na de wedstrijd zijn geluk niet op.

"Ik raakte hem lekker. Ik moet eerlijk zeggen, Arnold (Bruggink, red.) gaf me ooit de tip om bij volleys naar de bal te kijken. Het is voor vijftig procent Arnold zijn goal", lacht Brama voor de camera van FOX Sports. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük nam de Twente-aanvoerder na zijn treffer nog wel even te grazen door net te doen alsof hij contact had met de VAR. Brama geloofde hem echter geen moment. "Nee, dat was onmogelijk."

Sander Boschker zei in het verleden al dat Twente sowieso wint, wanneer Brama een doelpunt maakt. Het gebeurt niet vaak, maar de treffer tegen PEC was er eentje van grote schoonheid. "Je zou bijna denken dat ik het vaker doe", aldus Brama. "In de Keuken Kampioen Divisie heb ik ook nog twee doelpuntjes gemaakt. Mijn gemiddelde is weer gehaald, verwacht maar niet teveel van de rest van het seizoen", lacht de middenvelder.

PEC kwam in de eerste helft goed mee, had meer balbezit, maar kreeg de doelpunt door grote persoonlijke fouten om de oren. "Je wint wedstrijden door goals te maken, niet door op balbezit te spelen", sluit Brama af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws