'Geprobeerd het van ons af te zetten, leek wel of er iemand overleden was'

'Geprobeerd het van ons af te zetten, leek wel of er iemand overleden was'

01-11-2020 08:44 Laatste update: 13:13
19

VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post baalt van de, in zijn ogen, onnodige nederlaag bij FC Groningen zaterdagavond. De middenvelder van de Venlonaren denkt dat er met iets meer geluk meer in had gezeten voor zijn ploeg. Post zag VVV uiteindelijk met 2-1 verliezen in Groningen. 

"Groningen had wel meer balbezit en iets meer kansen, maar het is niet dat ik zeg: Goh, wat een kansenregen van Groningen", verklaart Post tegenover FOX Sports. "We habben vooraf niet verwacht dat we hier 'even' de bovenliggende partij zouden zijn, maar ik had zeker van de eerste helft meer verwacht van ons."

In de tweede helft was het wel beter, zegt Post. "Maar de aansluitingstreffer valt helaas te laat. Heb je toch weer een kutgevoel, je hebt weer nul punten. Met iets meer geluk had je hier nog een resultaat kunnen halen, nu wacht alleen de lange bureis terug naar Venlo", gaat Post verder.

Post spreekt van een roerige week, na de historische 0-13 nederlaag tegen Ajax. "Alsof er iemand overleden was. Het was stil, we hebben geprobeerd het van ons af te zetten. Gelukkig zat er een bekerwedstrijd tussen die je gelukkig wint. Daarna probeer je de koppies weer leeg te maken, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan."

VVV-Venlo staat momenteel veertiende, twee punten boven de streep. ADO Den Haag, FC Emmen en Sparta Rotterdam kunnen zondag bij een winstpartij nog over VVV heen klimmen op de ranglijst.