KNVB stelt wedstrijd tussen Jong PSV en Cambuur wel uit vanwege besmettingen

KNVB stelt wedstrijd tussen Jong PSV en Cambuur wel uit vanwege besmettingen

02-11-2020 10:48
76

Het duel tussen SC Cambuur en Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie van maandagavond gaat niet door. Vanwege de vele coronabesmettingen bij de Eindhovenaren heeft de KNVB besloten om de wedstrijd uit te stellen.

Op de officiële kanalen maakt Cambuur bekend dat de wedstrijd niet door zal gaan en dat nog niet bekend is wanneer de wedstrijd ingehaald zal worden. Er zijn bij Jong PSV veel spelers positief getest en ook in het eerste elftal waart het virus rond. Zondag werd een verzoek van PSV om de wedstrijd van de A-selectie tegen ADO Den Haag af te gelasten nog afgewezen.

Wedden

Meer odds

Ard de Graaf, algemeen directeur van de club uit Leeuwarden, kan zich voorstellen dat de wedstrijd niet doorgaat. Dat zegt hij in een officieel statement van de Friezen. "Ondanks een groot aantal afwezigen aan onze kant hadden we graag gespeeld vanavond, maar we weten allemaal in wat voor bijzondere tijden we momenteel leven."

Cambuur wil zich aan de regels houden en gaat dan ook akkoord met uitstel. "Er zijn duidelijke grenzen gesteld voorafgaand aan het seizoen", zegt De Graaf. "Als het aantal besmettingen bij Jong PSV zo hoog is, zit er niks anders op. We wensen iedereen daar veel beterschap."